За нас

За нас

 

 

Постоянно си казваме «Аз мога да живея по-добре, аз мога да живея в мир, аз мога да бъда по-щастлив». И колкото повече желаем това, толкова по-лесно се хармонизира със света около нас, чрез атрибутите природните стихии които го олицетворяват. ОГЪНЯТ, ВЪЗДУХЪТ, ВОДАТА И ЗЕМЯТА ни настройват на позитивна вълна и онази нагласа на ума, която малко по малко започва да изтласква от съзнанието ни всичко негативно и маловажно. Всички сегменти на природните елементи свързват сърцето ни с всичко около нас, провокират чувствата ни и водят до хармония, чрез която приемаме енергия от природата и времето.

Марката Soul Elements е свързана с качествата на природните стихии и ни дава отговор на въпроса как всеки от нас може да хармонизира себе си, чрез техните сили и качества. Как стихиите влияят на отделните знаци на Зодиака и защо са толкова важни за нашата връзка със себе си и другите. Ако искате вашата енергия да се слее с тази на хората, които обичате, значи със сигурност сте по-любопитни от по-голямата част от хората. Природата общува с нас, чрес своите сили и това е по-важно за нас, отколкото си мислим.

Огънят добавя гориво в тялото и душата ни, тъй като той вади на преден план нашата сила и способност да оцеляваме, да вървим напред и да се променяме. Той ни дава енергията в тялото, река на енергия - преминаваща чрез неговата форма. Огънят е много важен за знаците ОВЕН, ЛЪВ и СТРЕЛЕЦ.

Елементът Земя предоставя парадигмата за останалите физически елементи, подсказва ни да си спомним за същественото в себе си, да си спомним за елементите извън нас, този елемент ни дава стабилност, устойчивост и материализира желанията ни. Той е особено важен за знаците ТЕЛЕЦ, ДЕВА и КОЗИРОГ.

Въздухът е нашата ментална дейност, тя е в нас за много кратко време. Ако не я споделим – ще ни погуби. От въздушния елемент се учим да споделяме с другите. Учи ни на благодарност. Този елемент е много важен за БЛИЗНАЦИ, ВЕЗНИ и ВОДОЛЕЙ.

Водата в нас отключва нашето съзнание да приеме за даденост всичко, което наричаме "наше", за "себе си", „за нас“. Този елемент се свързва с изразяването на нашите чувства и интуиция. Тя е способността ни да се смесваме с другите, без да загубим себе си. Водата е много важна за РАК, СКОРПИОН и РИБИ.

Продуктите на Soul Elements са свързани с взаимовръзката ни с всички части от материалния свят и хармония между нас и природата. В нашите чай, шоколад, козметика, свещи и предмети за дома обръщаме специално внимание на елементите ЗЕМЯ, ВОДА, ОГЪН и ВЪЗДУХ. Чрез силата на Soul Elements да се откъснем от ежедневния стрес и те да ни помогнат да стигнем до хармония на тялото и душата.